Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Perfect International Instruments Co., Ltd
Thuis

Perfect International Instruments Co., Ltd

China Perfect International Instruments Co., Ltd certificaten
China Perfect International Instruments Co., Ltd certificaten
Xin chào, de trek tersting machine stelde me, met gedetailleerde werkende handgids tevreden. Ik kan mijn producten wetenschappelijk testen.

—— Phong van Vietnam

Assalamualaykum, denk ik het een betrouwbare fabrieksleverancier is. De meetapparaten naar PK met resonable prijs worden verzonden die. Kom in volgende orde samen.

—— Muhammad Imran van Pakistan

Gracias van Realmentemuchas. Perfect Instrument, Perfecte Groep. Zijn zeer geduldig en beroeps, die ASTM-norm, en machine opleiding helpen verduidelijken

—— Garnica van Ecuador

Ik ben online Chatten Nu

Perfect International Instruments Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd
Factory2 Factory3 f4 Merken
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Perfect
Jaarlijkse omzet : 5 Million-10 Million
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Perfect Internationaal Instrumentenco., Ltd, de uitstekende leverancier van globale het testen machine en de daarmee verband houdende diensten, werd opgericht in 1997, Taiwan. Dan, Dongguan-werd de fabriek opgericht in 2003. Het heeft de kwaliteitsverbetering oplossingen voor rubber, plastieken, schoeisel, voedsel, dagelijks chemisch product, document, kleurendruk verpakking, kofferhandtassen, elektronische draad, textiel, sportuitrusting verstrekt, biochemisch, farmaceutisch, huishoudapparaten, kantoorbenodigdheden, luchtvaart, ruimte, evenals de hogescholen en de universiteiten, onderzoekinstituut en andere klanten van gebied van wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling.

China Perfect International Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Perfect Internationaal Instrumentenco., Ltd, hoofdzakelijk nadruk op onderzoek, vervaardiging en verkoop in Trek het Testen Machine, Universele het Testen machine, Hydraulische Compressie het Testen Machine, Milieu de Testkamer van het Treksterktemeetapparaat, de Testkamer van de Temperatuurvochtigheid, het Verouderen Oven, Hete het Aan de lucht drogen Oven, Zoute Nevelkamer, Plakbandmeetapparaat, Bagagekoffer en het Materiaal van de Zakkentest. De producten voldoen aan UL, ASTM, JIS, GB, ISO, TAPPI, EN, BS… en andere binnenlandse en internationale normen.

China Perfect International Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

De perfecte Instrumenten heeft meer dan 20 jaar van technologie en ervaring, geaccumuleerd en meer dan dozens octrooien, zoals uitvinding, gebruiksmodel en verschijning verkregen. Sinds 1997 in de binnenlandse ontwikkeling, geleidelijk aan voor de zelfklevende testende industrie, document verpakkingsindustrie, schoonheidsmiddelen, voedsel en drank, zakkenhandtassen en andere industrieën om de buitenlandse geavanceerde technologie van de kwaliteitsopsporing en internationale geavanceerde technologie in te voeren van het ontdekken van instrument.

 

 

Ons ideaal: Om klanten van de beste oplossing te voorzien om de kwaliteit van producten te verbeteren, elimineer de tekorten van alle producten en gebruik verborgen gevaren, en achtervolg om de kwaliteit van mensenleven te verbeteren!

China Perfect International Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Contactgegevens
Perfect International Instruments Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Woke Ho

Tel.: +86 13829205058

Fax: +86-769-85818236

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)