Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

China Perfect International Instruments Co., Ltd certificaten
China Perfect International Instruments Co., Ltd certificaten
Xin chào, de trek tersting machine stelde me, met gedetailleerde werkende handgids tevreden. Ik kan mijn producten wetenschappelijk testen.

—— Phong van Vietnam

Assalamualaykum, denk ik het een betrouwbare fabrieksleverancier is. De meetapparaten naar PK met resonable prijs worden verzonden die. Kom in volgende orde samen.

—— Muhammad Imran van Pakistan

Gracias van Realmentemuchas. Perfect Instrument, Perfecte Groep. Zijn zeer geduldig en beroeps, die ASTM-norm, en machine opleiding helpen verduidelijken

—— Garnica van Ecuador

Ik ben online Chatten Nu

Perfect International Instruments Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd Perfect International Instruments Co., Ltd
Factory2 Factory3 f4 Merken

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Perfect
Jaarlijkse omzet : 5 Million-10 Million
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%

De geschiedenisgebeurtenissen van Perfect Internationaal Instrumentenco., Ltd

 

 

1997

Perfect Internationaal Instrumentenco., Ltd werd opgericht in Taichung, Taiwan.In hetzelfde jaar, de „PERFECTE“ schat ingegaan in de rubber en schoen testende instrumentenindustrie. De Ferfectinstrumenten wordt erkend het de verwervingscentrum Van Azië en de Stille Oceaan door van Adidas (Adidas). In zelfde 1997, opende het de binnenlandse markt, die een volledige reeks instrumenten verstrekken voor de productie van producten voor de fabrikanten van de schoeiselindustrie. Bovendien, het vastelandsbureau was opstelling.

 

1999

Bijkomende fabriek van het Dongguan werd de Perfecte instrument opgericht, die hoofdzakelijk van de naverkoopdienst die van vasteland China de oorzaak was, voor het entrying in de vastelandsmarkt voorbereidingen treffen.

 

2003

Co. van Dongguan werd Perfect Internationaal Instrumenten, Ltd opgericht als bruggehoofd, en de strategie van het bedrijf begon zich op de algemene overdracht van de binnenlandse markt te concentreren. In hetzelfde jaar, werden de PERFECTE de testinstrumenten van de reeksbagage goedgekeurd door de Amerikaanse Samsonite-Technologie.

 

2004

De producten van Perfect Internationaal Instrumentenco., werden Ltd toegekend door Jiangsu Kwaliteitscontrole Institute.In hetzelfde jaar, registreerden wij de „PERFECTE INTERNATIONALE“ handelsmerken van het reeksproduct, en begonnen het grootste deel van het high-order het testen materiaal aan de nationale markt te verkopen.

 

2006

Perfect Instrumentenbedrijf. werd toegekend door provinciale Technische de Supervisiedienst van Guangdong voor de productievergunning van Metrologische Producten; In hetzelfde jaar, werd ons product goedgekeurd door Coca-Cola China.

 

2007

Co. van het Dongguan werd Perfect Instrument, Ltd goedgekeurd door de Zelfklevende Vereniging van China als eerste instrumentenbedrijf, en deelnam aan de goedkeuring van de nationale norm van de kleefstof. In hetzelfde jaar, stelden wij en herzagen sommige nationale normen voor bagage op. En om het internationale geavanceerde opsporingsconcept in onze industrie te introduceren

 

2008

Onder de nieuwe economische situatie, heeft het Perfecte Instrument van Taiwan en van Dongguan een kalme analyse en een weloverwogen besluit geleid om de grote verklaring vrij te geven. De grote schatverklaring verduidelijkt de opdracht van het bedrijf en vindt waarde voor zijn bestaan en wijst op de te bewandelen weg voor alle edele volwassenen. Het merkt ook „PERFECT“, die formeel van een fabrikant van materiaal en materiaal aan een oplossingsleverancier voor de verbetering van de klantenkwaliteit zal omgezet worden.

 

2009

De localisatieoplossing werd formeel geïntroduceerd, en het nationale standaard de reekshandelsmerk werd van „Cheminstruments“ officieel geregistreerd. „PERFECT“ de belangrijke verandering van localisatie heeft genomen. De tweede productiebasis van dongguan werd vastgelegd in hetzelfde jaar, en de productie en de ontwikkeling van milieusimulatieproducten werden uitgevoerd


2010

Het internationale op de markt brengende centrum was opstelling in Taipeh, Taiwan.Within één jaar, werden de marketing posities uitgespreid over zuidoostaziatische landen. Begint de internationale weg van het bedrijf.

 

2012

In dit jaar, hebben wij 3 Octrooien van Nationale Uitvinding toegekend, slaan 9 Gebruiksmodellen en bijna 15 het Verschijningsdesigns.perfect internationale op de markt brengende centrum het nieuws, worden de het testen machinr producten uitgevoerd naar het noorden en Zuid-Amerika en Europa, Italië en andere landen, de tevredenheid van al gekregen klant.

 

2013

De ‚PERFECTE“ reeksen milieu het testen machines en mechanische het testen machines zijn bevorderd door grote mobiele telefoonfabrikanten, en zo regelmatig bevorderd in grote elektronikafabrikanten zoals „Foxconn“. Het bedrijf die een grote vooruitgang boeken.

 

2014

De octrooiproducten de „Hoogste Drukmaat“ toegekende „Guangdong High-tech Producten“ title.PERFECT Gesimuleerde Milieutestkamer serise werden een gekwalificeerde leverancier van Chinese militaire ondernemingen.

 

2016

Het „trek Testende van de Machinemeting en Controle Systeem“ en „Temperatuur en Vochtigheids het Controlesysteem“ wonnen de octrooiautorisatie van softwareauteursrecht. In hetzelfde jaar, ontrolt de „Band het Testen Machine“ werd gemachtigd door de Natie voor octrooiuitvinding

 

 

Contactgegevens
Perfect International Instruments Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Andia Zhou

Tel.: +86 18938204127

Fax: +86-769-85818236

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)